Услуги

Галерия

ТРАНСМЕТАЛ ТРАНСМЕТАЛ ТРАНСМЕТАЛ ТРАНСМЕТАЛ ТРАНСМЕТАЛ ТРАНСМЕТАЛ

Виж на картатаСподели във Facebook

ТРАНСМЕТАЛ

Индустриална зона
Велинград,
България
25.9415857
43.8021116
UserLikes
Име: ТРАНСМЕТАЛ
Адрес: Велинград, Индустриална зона
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://transmetalm.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Метални отпадъци
Дейност:

Управление на отпадъци

Ключови думи: велинград, черни метали, цветни метали, скрап, арматура велинград

За нас

Фирма ТРАНСМЕТАЛ ЕООД е създадена през 1997г. с основен отрасъл на дейност управление на отпадъци. Дружеството притежава Лицензия за търговска дейност с отпадъци от черни и цветни метали от Министерство на икономиката и енергетиката, както и Решение от Министерство на околната среда и водите.
Трансметал ЕООД развива дейността си в шест основни направления: скраб; рециклиране на излезли от употреба моторни превозни средства; изработка на арматура; бетоновъзел; изконпа дейност и разрушаване на сгради. Фирмат
ТРАНСМЕТАЛ
а извършва превоз на черни и цветни метали със собствен транспорт. Нашите бази за отпадъци са разположени в: Велинград, Септември, Чирпан, Ракитово, Пазарджик, Панагюрище, Пловдив и Стара Загора.
За своята петнадесетгодишна история Трансметал ЕООД се превърна в лидер в търговията с черни и цветни метали във Велинград. За нас отнощението към клиенти, партньори и конкуренти е винаги коректно и на най-добри цени.
Трансметал ЕООД е бързоразвиваща се компания и в областта на строителството. Освен с професио
ТРАНСМЕТАЛ
нален, технически обучен екип, който пряко създава организацията на стройтелния обект, фирмата разполага с модерен бетоновъзел -60куб./час, позволяващ доставки на висококачествен бетон във Велинград и на обекти из страната.
Качеството, прецизното изпълнение, спазването на пусковите срокове, както и респекта към всеки клиент и доставчик в стройтелния процес, правят Трансметал ЕООД желан и водещ партньор на стройтелния пазар във Велинград.
Дружеството е член на Българската Асоциация по Рециклиране / БАР /.
 
Открийте ни в Google+